Haussa hyvä ja laadukas majoitus keskeltä kaupunkia luonnonhelmasta? Vanha vitsi vuosien takaa kiteyttää hyvin useimpien unelmaasumismuodon, jossa kaikki asumiseen liittyvä hyvä on kätevästi yhdessä paketissa kätten ulottuvilla. Kukapa nyt ei haaveilisi oman asunnon kohdalla rantatontista raitiovaunuetäisyyden päässä kaupungin keskustasta! Omaa asuntoa tuskin kukaan voi aivan tällaisilla ehdoilla itselleen hankkia, mutta lyhytkestoisempi majoitus saattaa hyvinkin onnistua täyttämään unelmaasumisen kriteerit.

Tärkeintä on, että ennen matkalle lähtöäsi mietit tarkkaan, mitä majoitukseltasi oikein odotat. Hyvä majoitus ei suinkaan tarkoita kaikille yhtä ainoaa majoitustapaa. Siinä, missä jollekin piisaa siisti ja selkeä huone sängyllä ja kevyellä kenttäaamiaisella, vaativat toiset tasokkaampaa, ympäri vuorokauden palvelevaa huonepalvelua kylpylämahdollisuuksineen ja huoneeseen henkilökohtaisesti kärrättyine viiden tähden hotelliaamiaisineen. Onneksi nykyään majoituspalveluissa on mistä valita. Suurimmalle osalle matkaajista majoitus on olennainen osa koko matkan onnistumista. Kun majoitus on järjestetty mukavasti, koko matka tuntuu sujuvan leppoisammissa merkeissä. Vaikka onhan totta, että todellisille travellereille mikään majoitus ei korvaa hiekkarannalle huojuvien palmujen väliin viritettyä riippumattoa!

Siinä, missä kaupukien keskustojen majoitustarjonta on monesti hintaluokaltaan hintavampaa, voi esimerkiksi lapsiperhe säästää majoituskustannuksissa pitkän sentin malttamalla vertailla erilaisia vaihtoehtoja keskenää esimerkiksi internetissä. Sosiaalinen media on tätä nykyä myös merkittävä mielipiteiden muokkaaja, kun matkaajat jakavat ja vertaavat kokemuksiaan erilaisista majoitusratkaisuista ympäri maailman. Kun perhe on etsimässä majoitusratkaisua, kannattaakin katseet kääntää myös kaupunkien keskustojen laidoille, lähelle luonnonhelmaa.

Mukavampi majoitus voi nimittäin löytyä yhä yllättävän läheltä, vaikkei aivan kaupungin keskustassa sijaitsisikaan. Ympäröivä rauhallinen luonto antaa myös perheen pienimmille mahdollisuuden liikkua hotellialueella vapaammin, toisin kuin aivan kaupunkien keskustoissa, joissa liikenne ei anna tällaieen mahdollisuutta. Lapsierheiden ohella myös liikematkaajat on tällaisissa paikoissa otettu huomioon, sillä mikäpä olisikaan parempi paikka vaikkapa johtoryhmän kokoontua kuin majoitus rauhallisessa maisemassa hiljaisuuden ympäröimänä. Kunnon kokouspäivän kruunaa kastautuminen rantavedessä, suoraan aidon suomalaisen puusaunan lauteilta!

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/hotelli-keskella-melua-ja-melsketta-majoitus-mukavammin/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria maaliskuu 21, 2011
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti