• Category Kategoria IT
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1228

Minkälainen käsitys sinulla on yrityksesi päättäjänä ICT-konsultointipalvelusta? Ovatko ICT-palvelut edelleen teille välttämätön paha, joita ilmankaan ei yksinkertaisesti tänä päivänä pärjää? ICT-konsultointi voi kuitenkin olla parhaimmillaan yrityksellesi arvokas resurssi, joka paitsi auttaa yritystäsi saavuttamaan sen itselleen asettamat liiketoimintatavoitteet, mutta myös vapauttaa yrityksesi resursseja sen ydinosaamiseen. ICT:n ei tarvitse olla pakkopullaa.

ICT-konsultointi

ICT-konsultointi auttaa nivomaan ICT-palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi

Yrityksesi ICT muuttuukin resurssiksi vasta sitten, kun se todella tuottaa yrityksellesi mitattavaa lisäarvoa. ICT-konsultointi auttaa yritystäsi nivomaan yrityksesi IT:n ja liiketoiminnan tiukasti yhteen. ICT-palvelut taas johtavat niitä puolestasi.  ICT-konsultoinnissa puolueeton asiantuntija auttaa yritystäsi liiketoimintojen johtamisessa, IT-kehitysprojekteissa ja dokumentoinnissa. ICT-konsultointi auttaa erityisesti ICT-järjestelmien ja valittujen kumppaneiden integroimisessa liiketoiminnan tueksi. ICT-investointien tehtävänä on kehittää liiketoimintaa ja auttaa yritystä sen tavoitteiden saavuttamisessa. ICT-konsultointi auttaa rakentamaan juuri tämäntyyppisen kokonaisuuden.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/ict-konsultointi-auttaa-rakentamaan-saumattoman-ict-kokonaisuuden-liiketoiminnan-tueksi/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria lokakuu 11, 2011
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti