• Category Kategoria Koulutus
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1357

Matematiikan opiskelusta on monella aikuisellakin vahva mielipide, joka pohjautuu lapsuuden kouluvuosien kokemuksiin. Matematiikka herättää oppiaineena voimakkaita tunteita. Osalle matematiikka on se rakkain oppiaine, kaikessa konkreettisuudessaan useille se aine, jossa on jotain järkeä. Toisille taas matematiikka on painajainen, jonka kokeita odotetaan pelonsekaisin tuntein ja kotitehtäviä väännetään itku kurkussa iltamyöhään asti.

Suurissa opetusryhmissä monelle jo pelkkä keskittyminen matematiikan opiskeluun tuottaa hankaluuksia, vaikka tahtoa ja taitoa olisikin. Isojen koululuokkien hälinässä vaaditaan niin opettajilta kuin oppilaita teräshermoja ja piinkovaa motivaatiota, jotta tuloksia syntyisi.

Matematiikan yksityisopetus on oikea ratkaisu oppilaalle, joka haluaa ottaa opiskeluunsa aikaa. Matematiikan yksityisopetus kertaa oppilaan kanssa jo opittua ja perehdyttää oppilasta oikeaan tapaan lähestyä oppiainetta. Tiedon ohella kasvat siten taidot.

Motivoivat ja innostavat yksityisopettajat kykenevät innostamaan yksityisoppilasta myös muuhun opiskeluun. Kun nämä taidot oppii kotioloissa, on opiskelu myöhemmin  koululuokassa huomattavasti miellyttävämpää ja tuloksekkaampaa.

Oppimisvalmiuksien kasvaessa myös itsetunto paranee. Tämä lisää oppimisvalmiuksia entisestään. Yksityisopetuksella voidaan luoda oppilaaseen itseensä positiivinen kierre, jossa oppilaan lopulta itse motivoi itseään parhaisiin suorituksiin.

Matematiikan yksityisopetus räätälöidään aina oppilaan tarpeita vastaavaksi. Yksityisopettaja keskittyy vain yhteen oppilaaseen kerrallaan, joko oppilaan tutussa kodissa tai omassa kodissaan.

Matematiikan yksityisopetus perustuu peruskoulun tai lukion vaatimuksiin. Yksityisopettajat ovat kaikki opetusalan ammattilaisia, joiden taustat ja pätevyys tarkistetaan aina.

Matematiikan yksityisopetus varmistaa lapsellesi paremmat eväät pärjätä. Se on paras lahja, mitä lapsi voi sinulta saada.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/karsitaanko-teilla-matikkapelosta-matematiikan-yksityisopetus-auttaa-ja-motivoi-oppimaan-paremmin/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria joulukuu 13, 2011
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti