Koti» Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot Lue tämä osa huolellisesti ennen kirjautumista tai käyttäessäsi tätä sivustoa. Avaamalla tai käyttämällä tämän sivun sisältöä (jäljempänä ”Sisältö”) käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.  Sivuston tietoja ja palveluita tarjoaa artikkelisuomi.fi (jäljempänä ArtikkeliSuomi.fi) ja sen toimittajat.

ArtikkeliSuomi.fi:n tavaramerkki, palvelumerkki ja tekijänoikeuden alainen materiaali on  ArtikkeliSuomi.fi:n domainin omistajan omaisuutta.

Ellei toisin mainita, kaikki sisältö on ArtikkeliSuomi.fi:n lisensoitu seuraavin ehdoin:

ArtikkeliSuomi.fi. sisällön kopioiminen kopiokokonaan tai osittain on kielletty.

ArtikkeliSuomi.fi ei ole vastuussa artikkelien tekijöiden tai artikkeleiden kommentoijien mielipiteistä.

Vastuuvapauslauseke: ArtikkeliSuomi.fi ei vastaa mistään, joka liittyy suoraan tai välillisesti kaikista toimista tai sivuston sisällöstä. Vaikka ArtikkeliSuomi.fi pyrkii pitämään tämän sivuston tiedot tarkkoina, täydellisinä ja ajan tasalla. ArtikkeliSuomi.fi ja sen toimittajat ja avustajat eivät voi taata, eikä ole vastuussa mistään vahingosta tai menetyksestä mikä liittyy, sivuston sisältöön.

ArtikkeliSuomi.fi luo linkkejä muihin ulkoisiin sivustoihin ja palveluihin sivustolta. ArtikkeliSuomi.fi ja sen työntekijät ja edustajat eivät ole vastuussa sisällöstä tai näiden palvelujen saatavuudesta. ArtikkeliSuomi.fi ei vastaa toiminnasta, jonka voidaan katsoa olevan laitonta ja / tai Internetin virheellistä käyttöä.

Artikkelisuomi.fi tai sen toimittajat eivät vastaa mistään erityisistä, epäsuorista, rankaistavista, sattumanvaraisista, esimerkinomaisista tai välillisistä vahingoista tai mistään vahingoista jotka johtuvat sivuston käytöstä tai sen sisällöstä.

ArtikkeliSuomi.fi ja sen toimittajat voivat tehdä parannuksia tai muutoksia tietoon, palveluihin, tuotteisiin ja muihin materiaaleihin tällä sivustolla. ArtikkeliSuomi.fi voi lopettaa tämän sivuston milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan sopimusta säännöllisesti, johtuen siitä että ArtikkeliSuomi.fi:n edustajat saattavat muuttaa ehtoja milloin tahansa