• Category Kategoria Lifestyle
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1265

Minkälainen sinun mielestäsi tulisi olla unelmiesi kuntokeskus? Yhä useammalle aktiiviselle liikkujalle kuntokeskus on paljon muutakin kuin vain kokoelma niin sanottuja kuntosalilaitteita.

Perinteisiä, kellaritiloihin sijoitettuja punttisaleja ei tahdo löytyäkään enää mistään kaupungista. Nykyaikainen kuntokeskus on moderni, valoisa ja ennen kaikkea viihtyisä hyvinvointiin ja energisempään elämään keskittynyt areena, jossa jokaisella omasta kunnostaan ja elinvoimastaan kiinnostuneella on tilaa liikkua – oman maun ja tyylin mukaan.

Kuntokeskus on siten tänä päivänä paitsi liikuntakeskus, mutta myös elinvoimakeskus. Solariumpalvelut, ravintoneuvonta ja hieronta kuuluvat luonnollisesti nykyaikaiseen kuntokeskukseen.

Personal trainer auttaa jokaista paremmasta liikunnasta kiinnostunutta saamaan treenistään enemmän irti. Erilaiset jumpat ja venyttelyt tuovat väriä ja maustetta tavalliseen kuntosaliharjoitteluun.

Jokaiselle on mistä valita, ikään kokoon ja kuntoon katsomatta.  Parhaan hyödyn kuntokeskuksesta saa liittymällä keskuksen aktiiviseksi jäseneksi.

Tällöin käynnin hinta on huomattavasti kertamaksua edullisempi. Klubilaiset nauttivat lisäksi muista mielenkiintoisista eduista sekä vain kuntokeskuksen jäsenille suunnatuista eduista. Jäsenyys kuntokeskuksessa siten todella kannattaa.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/kuntokeskus-kaikenkuntoisille/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria joulukuu 30, 2011
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti