• Category Kategoria Fitness
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1296

Miten teidän perheessänne aloitetaan lauantaiaamuja? Makoillaan varmaan pitkään ja raukeina, ilman kiirettä minnekään.  Juuri niin pitääkin olla. Mutta entä sitten, kun lapset ovat sängystä viimein saatu jalkeille. Miten päivä jatkuu siitä?

Liian monessa perheessä lapset jääväät yhä useammin sisätiloihin kauniillakin ilmalla. Pelikonsolit napsautetaan päälle, istahdetaan peffalleen ja pysytään siinä niin kauan, kunnes sormet kangistuvat peliohjaimen ympärille.

Ylös ei nousta ennen kuin loppuvihollinen on lyöty tai erikoiskoe ajettu. Kesken ei voi peliä jättää. Sääli. Tuntuu melkein siltä, kuin kauppakeskuksissa vanhempiensa mukana kyllästyneesti raahautuvat lapset sentään saisivat edes hieman liikuntaa. Yksin.

Harmi, sillä liikuntakeskus voisi olla koko perheelle paikka, missä viettää aikaa yhdessä. Kansanterveyden kannalta se olisi todella tärkeää.

Liikuntakeskus tarjoaa tänä päivänä jokaiselle jotakin. Kaikki löytävät varmasti omaan makuunsa sopivan muodon liikkua, laihtua ja inspiroitua. Liikuntakeskus tarjoaa tekemistä kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Koko perhe voi liikkua yhdessä ja viettää laadukkainta mahdollista vapaa-aikaa. Liikuntakeskuksessa vietetty vapaa-aika kun väsyttää juuri oikealla tavalla. Sieltä ei poistuta itkuraivareiden saattelemana.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/liikuntakeskus-saa-koko-perheen-liikkeelle/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria maaliskuu 30, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti