Mihin tallelokeroita käytetään?Tallelokerot ovat olleet suosittuja jo vuosikausia. Niitä käytetään pankeissa, posteissa, sairaaloissa, kuntosaleilla ja kouluissa. Tallelokeroissa voi säilyttää erityyppisiä tavaroita, riippuen lokeron koosta ja tarkoitusperästä. Tallelokeroiden perimmäinen tarkoitus on omaisuuden säilyttäminen ja turvassa pitäminen. Tallelokero on pidettävä lukittuna: avoimessa tallelokerossa tavarat eivät säily turvassa pitkään. Avoin tallelokero houkuttelee varkaita ja uteliaita ohikulkijoita. Tuntemattomiin ihmisiin ei aina voi luottaa.

Pankit käyttävät tallelokeroita ymmärrettävistä syistä, mutta tallelokerot voivat olla hyödyllisiä myös sairaaloille. Sairaalatarvikkeet ja lääkkeet on pidettävä turvallisessa paikassa vaikkapa huumeenkäyttäjien varalta. Lääkkeet ja sairaalatarvikkeet saattavat olla hyvinkin kalliita ja ne on hyvä säilyttää lukittujen ovien takana.  Yleisissä rakennuksissa liikkuu kaikenlaista väkeä ja tallelokerot ovat käteviä säilytysratkaisuja tilanteissa, joissa kaikkiin ihmisiin ei voi luottaa.

Jokaiseen tallelokeroon ei välttämättä ole omaa avainta. Pankissa pankinjohtaja pitää hallussaan yleisavainta. Kouluissa tallelokerot lukitaan numeroyhdistelmän tai pienen munalukon avulla. Kuntosalilla saat käyttöösi avaimen, tai sinulle saatetaan myöntää oma henkilökohtainen lokero. Avainratkaisut riippuvat tallelokerotyypistä ja lokeron sijainnista. Sairaaloissa vain tietyillä lääkäreillä on avain tallelokeroihin. Ongelmatilanteissa on tuollon helpompi löytää ne lääkärit, joilla on pääsy lokeroille.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/mihin-tallelokeroita-kaytetaan/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria kesäkuu 20, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti