Hanki unelmiesi mökki kesäksiMonen unelmana on hankkia kesälomien ajaksi oma mökki. Pitkän talven jälkeen ystävät ja perheenjäsenet kohtaavat mökillä ja nauttivat yhdessä kesästä. Kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja perhe grillaa yhdessä, on kesäksi hankittu mökki parhaimmillaan. Monet perheet omistavatkin oman mökin tai haaveilevat sellaisesta, mutta toiset harkitsevat useammankin kesämökin hankkimista, toisinaan jopa ulkomailta asti.

Mökki tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon arjesta ja tavallisesta ympäristöstä ystävien ja sukulaisten kanssa. Rakkaat lapsuuden mökkimuistot säilyvät aikuisikään saakka. Nykyään kesämökin voi saada edullisemminkin, esimerkiksi lomaosakkeen avulla. Harvalla on varaa pitää mökki tyhjillään suurimman osan vuotta, ja siksi lomaosake saattaakin olla parempi vaihtoehto kuin mökin ostaminen.

Toisaalta oma mökki avaa mahdollisuuden kesämökin vuokraamiseen muille. Oma mökki saattaakin olla varsinainen rahasampo, koska turistit maksavat mielellään suuriakin summia lomaviikosta mökillä. Jos valitset mökin sijainnin huolellisesti, pääset ainakin omillesi nopeasti. Lapset pitävät mökkeilystä, kuten sinäkin ja lähimmäisesi. Mökki takaa ihanan kesäloman ja monia lämpimiä muistoja talven varalle.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/miksi-atk-tuki-tarkeaa/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria kesäkuu 27, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti