• Category Kategoria IT
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1505

Miksi IT laitteet kannattaa päivittää?IT laitteet on hyvä päivittää siinä vaiheessa, kun ne eivät enää täytä käyttäjän vaatimuksia. Laitteet hidastuvat ajan kanssa, mikä saattaa hankaloittaa työntekoa. Teknologia kehittyy nopeasti ja toisinaan laitteistoa joutuu päivittämään useinkin. Päivittäminen voi olla kallista, ja kuluttajan kannattaakin tarkkailla erilaisia, halvempia vaihtoehtoja. IT laitteet on hyvä päivittää täsmällisesti, koska päivittämättä jättäminen voi tulla pidemmällä aikavälillä kalliiksi.

Kaikkea ei tarvitse päivittää yhdellä kerralla. Joskus lisämuistin hankkiminen saa tietokoneen toimimaan nopeammin. Varsinkin yrittäjien kannattaa olla päivitysten kanssa tarkkana. Huonosti tai hitaasti toimivat IT laitteet saattavat hankaloittaa liiketoimintaa, mikä voi olla esteenä yrityksen menestykselle.

Jotkut tietokoneohjelmat toimivat ainoastaan minimivaatimukset täyttävillä tietokoneilla. Esimerkiksi tietokonepelien kohdalla laitteiston minimivaatimukset ilmoitetaan pakkauksen takapuolella. Päivittämätön tietokone ei kykene pyörittämään uusia pelejä tai ohjelmia, tai toiminta voi olla hidasta tai epätäydellistä. Yrityksen on hyvä varmistaa, että sen käyttämät laitteistot vastaavat yrityksen käyttämien ohjelmien vaatimustasoa. Myös ohjelmat päivittyvät tasaisin väliajoin, ja tuolloin on hyvä tarkistaa, kaipaavatko IT laitteet myös päivitystä.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/miksi-laitteet-kannattaa-paivittaa/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria kesäkuu 20, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti