• Category Kategoria Ajoneuvot
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 2761

Miksi liikennevakuutus on tärkeäLiikennevakuutus on aivan yhtä tärkeä kuin henkivakuutus tai mikä tahansa muu, ja auttaa selviytymään monesta odottamattomasta rahanmenosta mikäli liikenteessä käy ikävästi. Autovahinko- tai liikennevakuutus voi pelastaa sinut monesta pulasta ja voit olla rennommin ratissa kun tiedät, että sinulla on jotakin turvaa onnettomuuden varalta.

Pienen kuukausittaisen summan maksaminen on varmasti parempi kuin suuren, odottamattoman rahasumman pulittaminen onnettomuuden sattuessa, tilanne joka on kovin yleinen nykyisillä automäärillä, saati sitten kun katsoo onnettomuustilastoja. Totuus on, että et voi milloinkaan tietää, koska onnettomuus on sattuakseen, ja se voi sattua vaikka olisit miten hyvä kuski. Kukaan ei ole immuuni auto-onnettomuuksille. Niitä sattuu koko ajan, siksi on tärkeää että sinulla on järkevä vakuutus joskin kunnollisesta vakuutusyhtiöstä.

Jos joku ajaa sinua päin, kaikki vahinkosi korvataan, myös sairaala- ja hoitokulut. Jos sinä satut olemaan onnettomuuden aiheuttaja, vakuutuksesi ei korvaa vain sinun, vaan myös vastapuolen vahigot ja kulut. Kuvittele joutuvasi ilman vakuutusta vakavaan liikenneonnettomuuteen, jossa loukkaantuu useita matkustajia – miten isoksi kasvavat sairaalakulut? Puhumattakaan autojen korvaamisesta! On selvää, että liikennevakuutus on ensimmäisiä asioita, mitä tulee olla liikenteeseen mennessä.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/miksi-liikennevakuutus-tarkea/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria heinäkuu 23, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti