Juhlatilan valinta on kaikkien suurten perhejuhlien suunnittelun ydin. Juhlatilan koko, sijainti, varustelu ja viime kädessä miljöö vaikuttavat ratkaisevasti siihen, millainen juhlatila mihinkin juhlatilaisuuteen sopii.  Juhlatilan valintaan kannattaakin varata runsaasti aikaa. Suosituimmat juhlatilat varataan usein jo vuotta ennen suunniteltua juhlapäivää. Miten juhlatilan valinnassa sitten tulisi edetä?

Suunnittele ensin juhlan teema ja punainen lanka

Sopivan juhlatilan valintaan vaikuttavat monet eri seikat. Esimerkiksi juhlan ajankohta vaikuttaa siihen, miten mikin ympäristö juhlan teemaan sopii. Ennen kuin alat miettimään juhlatilaa, lyö ensin lukkoon juhlan teema ja punainen lanka. Vanha kartano voisi sopia täydellisesti esimerkiksi jännittävään murhamysteeri-teemaan, kun taas nuoren parin elämän tärkein päivä voisi alkaa sään salliessa ulkosalla, vanhojen jalopuiden katveessa. Kun olet lyönyt lukkoon juhlasi teeman, on aika aloittaa juhlatilan valinta aluksi selaamalla eri vaihtoehtoja internetistä. Parhaat kandidaatit valittuasi on aika piipahtaa kussakin paikan päällä. Näin saat parhaan kuvan siitä, miten ideasi ja teemasi todellisuudessa tilaan sopisivat.

Keskustele tarpeistasi juhlatilan henkilökunnan kanssa

Juhlan tarjoilut ja muut pienet yksityiskohdat on paljon helpompi käydä läpi juhlatilan edustajan kanssa henkilökohtaisesti, kuin vain esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Kun tapaat juhlatilan edustajan henkilökohtaisesti, selvität myös monesti sellaisia pieniä yksityiskohtia, joita ei olisi muuten tullut edes ajatelleeksi. Juhlatilojen henkilökunta järjestää vuosittain kymmeniä tapahtumia, joten he tietävät, mikä on mahdollista toteuttaa heti ja mikä taas vaatisi erityisjärjestelyjä. Juhlien budjetin kannalta pienet yksityiskohdat ovat erittäin tärkeitä. Keskustele kaikista toiveistasi ja mahdollisista huolistasi rohkeasti juhlatilavastaavan kanssa. Näin voit ison illan koittaessa huoletta rentoutua ja keskittyä nauttimaan juhliesi tunnelmasta.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/miten-valitsen-taydellisen-juhlatilan/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria maaliskuu 28, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti