• Category Kategoria Matkailu
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1164

Paitsi laadukkaat puitteet luonnonkauniissa maisemissa hyvien liikenneyhteyksien päässä lähellä palveluita, vaaditaan kokoushotelleilta tänä päivänä myös oheisohjelmaa. Laadukkaat ohjelmapalvelut ovat kiinteä osa onnistunutta vierailua. Yhä useampi asiakas kaipaakin kokoushotelleilta valmiita palvelupaketteja pelkän yösijan ja aamiaisen sijaan.

Valmiit ohjelmapalvelut helpottavat huomattavasti esimerkiksi työpaikkojen kesäjuhlien, kick-offien ja vaikkapa pikkujoulujen järjestäjien työtaakkaa, kun sopiva ratkaisu on valmiiksi valittavissa useiden erilaisten joukosta. Ohjelmapalvelut ovatkin syystä kasvattamassa jatkuvasti suosiotaan kaikenkokoisten yritysten keskuudessa.

Ohjelmapalvelut

Luonnonrauhaa ja rennompaa oleilua

Virkistävät ja rentouttavat ohjelmapalvelut voidaan räätälöidä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeat puitteet monentyyppiselle toiminnalliselle ohjelmalle. Sijainti meren rannalla on monelle vieraallemme jo kokemus sinänsä. Upea luonto onkin omiaan virittämään kokousvieraan tai esimerkiksi syntymäpäiväseurueen oikeaan tunnelmaan.

Upea ikivanha tammimetsikkö vie ajatukset helposti lapsuuden satujen maailmaan herättäen vieraiden luovan ajattelun. Harvinainen kasvisto ja runsas eläimistö ovat merkkejä puhtaasta, vielä koskemattomasta luonnosta, jollaisen näkeminen on monelle kaupunkien kasvatille tänä päivänä luksusta.

Erilaiset päiväretket luontoon suomalaisen eksotiikan keskelle ovatkin ohjelmapalveluiden kestosuosikkeja, jotka sopivat viikonlopun yli kestävien tapahtumien ohella erinomaisesti myös lyhyempiin päivätilaisuuksiin.

Ohjelmaa maalla ja merellä

Ohjelmapalvelut tuovat yritysasiakkaille oivan lisän ja kevennyksen muuten yleensä raskaan kokouspäivän viettoon. Liikunta ja reippailu raikkaassa luonnossa ovat parasta lääkettä tuntikausien puuduttavista istunnoista toipumiselle. Esimerkiksi sauvakävely tai tai kick bike -retki merenrannalla kokouksen lomassa auttavat kummasti jaksamaan ja ideoimaan uusia ajatuksia liiketoiminnan parhaaksi.

Ohjelmapalveluiden ei kuitenkaan aina tarvitse olla vain liikuntaa. Välillä on hyvä tarjota myös ajattelulle haastavia, mutta liekkimielisiä virikkeitä. Pienemmille ryhmille esimerkiksi erilaiset pihapelit ovat vuodesta toiseen osoittautuneet helpoksi mutta erittäin hauskaksi tavaksi vahvistaa esimerkiksi tiimihenkeä.

Pihapelien ja leikkien ohella myös vaativammat ohjelmapalvelut kuuluvat luonnollisesti nykyaikaisen kokoushotellin tarjontaan. Isot ryhmätilaisuudet maalla, merellä ja sisätiloissa suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös räätälöidyt melontaretket, erilaiset seikkailuohjelmat, ryhmätyöskentelyä vaativat tehtävät tai vauhdikkaammat joukkuekisat ovat saatavilla – omaan teemaanne sopivana.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/ohjelmapalvelut-virkistavat-ja-viihdyttavat-kokouksien-lomassa/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria toukokuu 14, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti