• Category Kategoria Lifestyle
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1404

Parisuhdeluento: tärkein ihmissuhdeneuvo ja sen oppiminenJotkut ihmiset eivät koe tarvitsevansa parisuhdeluentoja hankalissakaan tilanteissa. Yksi asia kannattaa kuitenkin aina muistaa. Ihmissuhde perustuu luottamukselle, ja valehtelun tulisi olla kaikissa ihmissuhteissa kiellettyä. Rakastuminen on helppoa, mutta rakastaminen vaatii aikaa. Ainoastaan ajan kanssa rakkaus ja luottamus voivat kypsyä. Ihmissuhteen kehittäminen vaatii työtä ja omistautumista molemmilta osapuolilta. Parisuhdeluento auttaa ihmisiä oppimaan että kaikista tärkein ihmissuhdeneuvo koskee kommunikaatiota.

Miksi kommunikointi on tärkeää ihmissuhteessa?

Kommunikoinnin avulla tiedät, mitä kumppanisi haluaa ja odottaa sinulta, ja päinvastoin. Ilman kommunikointia luottamusta ei synny. Kommunikaation puute voi aiheuttaa tilanteen, jossa suhde riistäytyy hallinnasta ja loppuu. Avainasioita kommunikaatiossa ovat toisen ihmisen tunteminen, samalla aaltopituudella oleminen ja riitojen ennaltaehkäiseminen. Riitely on ihmissuhteissa tavallista, mutta vain kommunikoinnin avulla riidat voidaan ratkaista kunnolla. On tarpeen tietää, miksi kumppani on vihainen, ja jos tieto ei kulje, ei ongelmiakaan silloin voida ratkaista. Jos omaksut tämän yhden ihmissuhdeneuvon, kaikki muut neuvot ovat turhia. Kommunikoinnin avulla kaikki ihmissuhdeongelmat voidaan ratkaista. Tätä parisuhdeluento mm. sisältää ja toki paljon muutakin.

Jos haluat saada ihmissuhteen toimimaan, mutta et tiedä miten, ota tämä neuvo käyttöösi. Aloita keskustelu kumppanisi kanssa ja kerro hänelle rauhallisesti, että haluat ratkaista ongelmat ja keskustella asioista. Muistuta kumppaniasi siitä, ettet halua riidellä, ja että ongelmat voidaan ratkaista ilman riitojakin. Ehkäpä jo tällä yhdellä parisuhdeluento -nevuolla saat rakkauselämäsi kukoistamaan.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/parisuhdeluento-tarkein-ihmissuhdeneuvo-ja-sen-oppiminen/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria kesäkuu 12, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti