Pukukaappi pitää työvaatteet ja työkalut tallessa!

Näyttääkö teidänkin työmaanne pukukoppi siltä, kuin se olisi työpäivän jälkeen kuin villihevoslaman jäljiltä? Lojuvatko työvaatteet ja työkalut lattioilla hujan hajan, vailla minkäänlaista kuria ja järjestystä?  Toivottavasti ei.

Aivan näin kaoottinen tilanne ei tuskin ole enää yhdelläkään työmaalla. Nykyaikainen pukukaappi pitää isoimmankin työmaan työvaatteet siisteinä ja järjestyksessä aina silloin, kun päivän työt työmaalla on tehty. Mikä tärkeintä, jykevät pukukaapit säilyttävät kunkin työntekijän henkilökohtaisen omaisuuden varmassa tallessa koko työpäivän ajan sen varalta, että työmaalle sattuisi tunkeutumaan työpäivän aikana sinne kuulumattomia.

Testattua turvallisuutta

Kuten minkä tahansa turvatuotteen kohdalla, vain tutkittu ja testattu laatu on kyllin hyvää. Samalla tavalla myös pukukaapit tutkitaan ja testataan esimerkiksi murtojen varalta.  Testattu pukukaappi täyttää turvastandardin SFS 5340 mukaiset vaatimukset. Asianomainen turvastandardi määrittää kylmävalssatusta teräslevystä valmistettujen pukukaappienkaappien ja lokerokaappien mitat, asiaankuuluvat varusteet ja laatuvaatimukset.

Tämän kyseisen laatustandardin mukaan valmistetut kaapit soveltuvat hyvin käytettäviksi pukukaappeina ja säilytyskaappeina esimerkiksi työpaikkojen tai työmaiden henkilöstötiloissa, urheilutiloissa, koulujen liikuntatilojen pukuhuoneissa tai koulukirjojen säilytyspaikkana, sairaaloissa sekä liikehuoneistoissa. Pukukaappien perusraaka-aine on kylmävalssattu 0,75 mm:n teräslevy. Asiakkaan tarpeiden mukaan pukukaappia valmistetaan myös sinkittynä.

Vankkaa laatutyötä huipputekniikalla varustettuna

Pukukaapin perusovet ovat vahvasta 19mm paksusta teräksestä valmistetut. Ovet ovat erikoisvahvistetut ja jäykistetyt. Pukukaapin ovet ovat niin sanotut teräskotelo-ovet, joissa on nylon-laakeroitu piilosaranointi sekä lisäksi ääntä vaimentavat tarratyynyt. Pukukaapin ovet toimitetaan pääsääntöisesti oikeakätisinä. Asiakkaan toivomuksesta pukukaapin ovet voidaan toimittaa myös vasenkätisinä. Paitsi perusmalleja, myös muun tyyppisiä ovityyppejä on saatavilla, tarpeen mukaan.

Pukukaappi on usein mielletty tylsän harmaaksi metallimöhkäleeksi, jonka käytöstä kolhiintuneet ovet eivät tahdo enää kiinnikään mennä. Tämä mielikuva piti varmasti paikkansa vielä muutama vuosikymmen sitten, mutta onneksi ajat ovat tässäkin suhteessa muuttuneet.

Tänä päivänä myös työmaan pukuhuone voi olla iloisen pirteä ja jokapäiväisen työn tekemiseen kutsuva! Uudenaikaisista pukukaapeista löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Myös ekologiset arvot ja kestävän kehityksen periaatteet otetaan huomioon pukukaappeja valmistettaessa. Pukukaapit pintakäsitellään kestävällä ja ympäristöystävällisellä pulverimaalilla. Lokerokaappien lukot ovat luotettavaa ja turvallista Abloy-laatua. Pukukaappien lukot toimitetaan aina kahdella avaimella, jolloin myös työmaalla säilyy vara-avain oveen työntekijän kappaleen hävitessä. Vaikka avainnipussa roikkuva avain on varma vaihtoehto pukukaapin lukitukselle, on markkinoilla tarjolla tänä päivänä myös muita modernimpia lukitusvaihtoehtoja.

Standardikokoisena tai mittojen mukaan

Numeroyhdistelmälukkojen ohella myös elektroniseen tunnistamiseen perustuvat lukitusjärjestelmät ovat alkaneet yleistyä.  Pukukaappi on standardikokoisena helppo sijoittaa uudisrakennuksien sisustukseen jo suunnitteluvaiheessa. Erikoiskohteisiin pukukaappeja on saatavilla myös asiakkaan mittojen mukaan mittatilaustyönä.

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/pukukaappi-pitaa-tyovaatteet-ja-tyokalut-tallessa/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria huhtikuu 24, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti