• Category Kategoria Asuminen
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1667

Sauna remontti on hyvä ideaKun on aika remontoida sauna, monet pelkäävät kunnostusprojektin hintaa ja saattavat vältellä hinta-arvion pyytämistä. Saunan remontoiminen ei ole kuitenkaan läheskään niin kallista kuin yleensä luullaan, joten pelko on aiheeton. Lisäksi saunan remontoiminen on aina mahtava investointi.

Saunan remontoiminen edullisesti on aina mahdollista, oli kyseessä sitten kotisaunasi tai sauna työpaikalla. Jos haluat luksussaunan työpaikkasi tarpeisiin, tai vaikkapa monta, silloin sauna kannattaa ehdottomasti remontoida.

Millaisia sauna remontteja on olemassa?

●     Saunan ovet: Voit lisätä saunaasi elegantin ilmeen asentamalla saunaasi uudet ovat. Ovivalikoimat ovat kattavia, ja jos standardivalikoimasta ei löydy mitään mieleistäsi, voit harkita lasiovia, joilla on ominaisensa tyyli – tosin ne maksavatkin enemmän.

●     Seinät ja seinäpaneelit: Hieno saunan sisäseinä vaihtaa koko saunan ilmeen hetkessä. Seinäpaneelivalikoima on laaja, mutta mikäli perinteiset ratkaisut eivät tyydytä, voit myös harkita kustomoituja lasiseiniä.

●     Valaistus: Saunan valot saavat koko saunomiskokemuksen muuttumaan. Voit käyttää valaistusta tunnelmaa luovana elementtinä. Valaistuksen hinnat vaihtelevat, mutta verrattuna ovien tai seinien uusimiseen valaistus on huomattavasti edullisempi tapa remontoida sauna. Valaistuksella on suuri merkitys saunan yleisilmeelle, joten valitse valaistusratkaisusi harkiten ja omaa tyyliäsi kunnioittaen.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/sauna-remontti-hyva-idea/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria kesäkuu 13, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti