Yrityksen toimitilat ovat koko yrityksen konkreettisinta markkinointia. Toimitilat viestivät koollaan ja sisustuksellaan yrityksestä paremmin, kuin yksikään mainos ikinä pystyisi.  Sisustusta ja toimiston seinillä riippuvaa taidetta tärkeämpää on kuitenkin toimiston siisteys.  Siisti toimisto kertoo asiakkaille myös yrityksen tarjoamien tuotteiden ja palveluiden laadusta. Mikäli toimisto on nuhjuisessa kunnossa ja tunnelmaltaan tunkkainen, muodostuu myös asiakkaiden mielikuva yrityksen tarjonnasta tällaiseksi. Kerran muodostunutta mielikuvaa on erittäin hankala enää jatkossa muuttaa. Pieniltäkin tuntuvista asioista voi näin muodostua pitkittyessään merkittäviä. Investointi siivouspalveluun siten todella kannattaa.

Siivouspalvelut

Perussiivous vai ylläpitosiivous?

Siivouspalvelut voidaan toteuttaa juuri siinä laajuudessa, jollaisena asiakas sen haluaa. Ylläpitosiivouksen ohella siivouspalvelu voi toteuttaa pari kertaa vuodessa myös laajemman puhdistuksen. Ylläpitosiivous on säännöllisesti, tyypillisesti viikoittain tehtävää toimistosiivousta. Siivouspalvelun tavoitteena on ylläpitää toimiston tiloissa niihin sovittua puhtaustaso. Tilanteessa, missä toimiston ylläpitosiivouksen avulla sovittua puhtaustasoa ei enää voida saavuttaa, tarvitaan toimistossa perussiivousta. Toimiston perussiivous on harvemmin ja perusteellisemmin suoritettavaa toimistosiivousta. Toimiston perussiivouksessa poistetaan pinttynyt lika, jota ei ylläpitosiivouksessa enää saada poistettua.

Ylläpitosiivoukseen verrattuna peruspuhdistuksessa käytetään useimmiten vahvempia puhdistusaineita ja korkeampia lämpötiloja kuin viikoittaisessa ylläpitosiivouksessa. Siivouspalveluilla on myös käytössään ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja työkaluja, jotka on kehitetty juuri vaativaan pinttyneen lian poistoon. Perussiivouksen avulla tilaan palautetaan sovittu siivoustaso, jota edelleen ylläpitosiivouksella ylläpidetään.

Erikoispalveluita asiakkaan tarpeen mukaan

Ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen ohella siivouspalvelut voivat huolehtia toimitilojen viihtyvyydestä muutenkin. Ikkunoiden pesu ja lattioiden peruspesu ja vahaus kuuluvat luonnollisesti jokaisen toimiston vuosihuoltoon. Näiden peruspalveluiden ohella siivouspalvelut voivat myös huolehtia toimiston huonekalujen hoidosta ja puhdistuksesta. Oikeilla työmenetelmillä ja ammattikäyttöön kehitetyillä puhdistusaineilla huonekalut säilyvät käyttökelpoisina huomattavasti pidempään. Siivouspalvelut huolehtivat paitsi toimitilojen siisteydestä, mutta myös niissä vierailevien asiakkaiden viihtyvyydestä. Tapauskohtaisesti räätälöitävä saunapaketti voi pitää asiakkaan toiveiden mukaan pitää sisällään esimerkiksi pyyhehuoltoa, saniteettitarvikkeita ja jopa takkapuita. Siivouspalvelut huolehtivat, että tiloihisi on aina mukava tulla vierailulle!

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/siivouspalvelut-huolehtivat-etta-tiloihisi-mukava-tulla/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria toukokuu 2, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti