Pienyritys voi harvoin kilpailla suurempiaan vastaan hinnoilla. Siksi pienen yrityksen on menestyäkseen kilpailussa kyettävä palvelemaan asiakkaitaan isompiaan paremmin. Erikoistuminen ja kannattaviin tuotteisiin keskittyminen on ollut monen pientuottajan pelastus keskittyneessä elintarviketeollisuudessa.  Jatkuva tuotekehitys on pienen elintarvikeyrityksen toiminnan elinehto. Tuotteiden laadun tulee olla huippuluokkaa, toimitusvarmuudesta puhumattakaan.

Asiakkaiden mieltymykset ja toiveet määräävät tuotekehityksen suunnan. Juustolassa pyritään siten samasta tuotteesta valmistamaan useita erilaisia juustoversioita. Markkinoiden eli asiakkaiden toiveet ja tarpeet määrittävät, missä muodossa juustoa kulloinkin valmistetaan. Juustovalikoiman täytyy olla laaja. Valmistettua juustoa tulee olla saatavana kaikenlaisessa muodossa. Samasta tuotteesta voi siten olla saatavilla juustosiivu, juustopala, juustoraaste ja vielä sulatejuusto. Menestyvän pienjuustolan salaisuus on siten suomalaisen suun tuntemisessa!

Jukka Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/sulatejuustoa-raejuustoa-pienjuustola-menestyy/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria marraskuu 7, 2011
  • liveJulkaistut artikkelit 148

Julkaisu Kommentti