• Category Kategoria Lifestyle
  • Comment Kommentit 0
  • View Katselukertoja 1253

Päänsärky ja migreeni ovat monen vaativissa asiantuntijatehtävissä työskentelevien uraohjusten piinallinen vaiva. Jatkuva kiire ja stressi aiheuttavat sen, että ihmiset alkavat myös laiminlyödä omaa hyvinvointiaan. Päivittäiset ateriat muuttuvat epäsäännöllisemmiksi.

Myös aterioiden ravintoarvot muuttuvat heikommiksi siinä vaiheessa, kun päivittäinen lämmin ateria on enää vain taksin takapenkillä vauhdissa nautittu sämpylä tai pahimmassa tapauksessa rasvainen hampurilainen.

Kahvia kuluu litrakaupalla uraohjusten yrittäessä pysytellä hereillä. Kaikki tämä johtaa siihen, että ihminen alkaa tuntea itsensä heikoksi ja huonovointiseksi. Päänsäryn ja niskakivun lisäksi myös kivut niskan ja hartiaseudun alueella piinaavat.

Mikäli tilanne äityy niin pahaksi, että kivut alkavat haitata jo työntekoa, on aika toimia. Hieronta ja terapiakäsittelyt ovat erinomainen ja miellyttävä tapa palauttaa oma keho jälleen tasapainoon.

Terapiakäsittelyt

Ihana apu päänsärkyyn ja migreeniin

Terapiakäsittelyt tähtäävät siihen, että ihmisen kehoon muodostuneet, päänsärkyä ja migreeniä aiheuttavat erilaiset lukkotilat saadaan avatuksi. Varsinkin päätetyötä tekevillä särky niskan ja hartioiden alueella saattaa muodostua hoitamattomana erittäin kivuliaaksi vaivaksi.

Pahimmillaan ne saattavat johtaa pitkittyneisiin sairauspoissaoloihin työpaikoilta. Ne taas tulevat työnantajalle erittäin kalliiksi. Koulutetun hierojan suorittaman terapiakäsittely tuo nopeasti tehokkaan avun ja lievityksen näihin vaivoihin.

Terapiakäsittely valitaan tarpeen ja toiveen mukaan

Terapiakäsittely valitaan aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaan. Tällöin terapiakäsittelystä saadaan maksimaalinen hyöty, kun hoitotoimenpiteissä keskitytään tiettyyn alueeseen kerrallaan. Luonnollisesti terapiakäsittelyissä huomioidaan myös asiakkaan omat toiveet esimerkiksi käsittelyn voimakkuudesta ja käytettävistä terapiamenetelmistä.

Erilaisia terapiakäsittelyitä tunnetaan kymmeniä. Niistä suuri osa perustuu ikivanhaan tietämykseen ihmiskehon toiminnasta. Parhaat tulokset syntyvät silloin, kun vanhaa perimätietoa yhdistetaan nykyaikaiseen tutkittuun tietoon ja lääketieteeseen.

Ammattitaitoiset terapeutit hallitsevat muun muassa klassisen hieronnan, meridiaanihieronnan sekä Darphin Global-hieronnat. Miellyttävän tunteen edistämiseksi sekä rentoutuneen olon saavuttamiseksi terapiakäsittelyssä käytetään hierottaessa lämmintä aromaterapeuttista öljyä.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/terapiakasittelyt-hoitavat-ja-rentouttavat-vasynytta-kehoa/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria toukokuu 18, 2012
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti