Oletko itse ollut joskus tässä tilanteessa: Esimiehesi antaa maanantaiaamuna käskyn järjestellä kokous kymmenelle ulkomaan emoyhtiöstä paikan päälle saapuvalle silmäätekevälle, jotka ovat tottuneet saaman kotimaassaan vain parasta mahdollista palvelua viiden minuutin varoitusajalla. He eivät siedä viivytyksiä eivätkä kuuntele selityksiä siitä, miksi kokoustilat eivät nyt tällä kertaa voinut toteuttaa pääjohtajan vaatimatonta vaatimusta sviittimajoituksesta yhden yön viipymiselle. Majoitus kahden hengen huoneessa saa hotellin mielestä kelvata jos sinne majoittua mielii ja oma videotykkikin olisi varmasti hyvä varata matkaan ihan sen varalta, kun tuo oma aparaatti on viime aikoina tupannut hieman reistailemaan. Onneksi edellä kuvattu lienee ennemmin tuttua kauhukomediasta, mutta tiedetään vastaavia tapauksia sattuneen ihan tosielämässäkin. Kysymys on kuitenkin sama: Mistä löytää kunnon kokoushotelli, joka voi lyhyellä varoitusajalla taata kokousvieraiden viihtymisen viimeistä yksityiskohtaa myöten ne pienimmätkin toiveet toteuttaen?

Kokoushotellit kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti.

Kokoushotelli on syytä valita tarkkaan, sillä sen tarjoama palvelukokemus ei vaikuta vain kokoushotellista itsestään syntyvään mielikuvaan vaan välillisesti myös asiakasyritykseen.  Jos palvelu ei pelaa ja järjestelyt ontuvat, on palautteen saajana aina viime kädessä asiakasyrityksen kokousjärjestelijä. Reklamaatiot voidaan korvata ja lahjakortteja lähettää, mutta kokousjärjestelijän kokemaa häpeää omien sisäisten asiakkaidensa edessä se ei vain poista. Kokoushotellit kannattaisikin kilpailuttaa säännöllisesti. Kokoushotellit kilpailuttamalla alan toimijat joutuvat väkisinkin kiinnittämään huomiota asiakaspalvelunsa asiallisuuteen ja parantamaan palvelutarjontaansa entisestään. Jos kokoushotelli aikoo edetä tulevaisuuteen samoilla säännöillä kuin viimekin vuosisadalla, ei tulevaisuus välttämättä ole valoisa, jos sitä edes on. Onneksi yhä useammat kokoushotellit ymmärtävät jo tänä päivänä ensiluokkaisen asiakaspalvelun arvon kassavirran kasvattajana. Moni suomalainen kokoushotelli voi näinä päivänä olla aidosti ylpeä omasta osaamisestaan, tarvitsematta tähyillä aina ulkomaisia kilpakumppaneitaan. Suomalainen kokoushotelli on tänään myös kansainvälinen kokoushotelli.

Kokoustilat vai juhlatilat? Kunnon kokoushotelli tarjoaa taatusti molemmat.

Joustavuudestaan kunnon kokoushotellit tunnetaan. Kokoustilat ja juhlatilat olisi pystyttävä sovittamaan asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin, salibandykerhon hallituksen vuosikokouksesta kansainvälisen pörssiyhtiön yhtiökokoukseen. Uskoisin, että pienet, vaatimattomat kokoushotellit eivät enää tämän päivän kokoustilakilpailussa pärjää – elleivät sitten tee pienuudestaan ennemminkin persoonallista. Tällöin kokoustilat ja juhlatilat tarjoavat jokaiselle vieraalle yksilöllistä henkilökohtaista palvelua. Kokoustilat tai juhlatilat taas voisivat olla vaikkapa jonkin huippumuotoilijan käden jälkeä, jolloin jo kokoustilat ja juhlatilat itsessään olisivat melkoinen matkailunähtävyys! Kunnon kokoushotellit tarjoavat taatusti nämä molemmat. Kokoustilat ja juhlatilat ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joka on henkilökunnan toimesta testattu huolellisesti etukäteen, mieluiten vielä saman päivän aikana. Juhlatilat on sisustettu juhlatunnelmaa kohottaviksi ja tilankäyttö suunniteltu isomaa seuruetta sulavasti palvelevaksi. Kokoustilat ja juhlatilat ovat kuitenkin kokouksessa tai juhlassa isossa roolissa, jos ei nyt ihan pääosassa. Niissä viivytään ja viihdytään pitkään, juhlassa usein jopa pikkutunneille saakka. Siksi on erityisen tärkeää, että kilpailutat kokoustilat ja juhlatilat säännöllisesti ja kerrot toiveesi tarkasti hyvissä ajoin. Kunnon kokoustilat ja juhlatilat tarjoavat kunnon kokoushotellit tunnistat siitä, että nämä toiveet myös toteutetaan.

admin Artikkelin lähdehttp://artikkelisuomi.fi/test/
Julkaisija

  • authorTekijä
  • writerKategoria joulukuu 1, 2010
  • liveJulkaistut artikkelit 34

Julkaisu Kommentti